perjantai 15. maaliskuuta 2013

mietteitä

Liian paljon, liikaa kaikkea-ei pieni ihminen osaa päättää ja valita.
Kolme viikkoa olen istunut työkkärin uravalmennuskurssilla pohtimassa mikä minusta tulee isona.. onneksi en pohdintojeni kanssa ollut yksin, meitä oli kaikkiaan 8.
Täytettyä tuli jos jonkinlaisia testejä  ja hirmuisen vahvana sieltä alkoi puskea sosiaali ja terveysala, jota olen kyllä ajatellutkin vahvasti jo aiemmin, mutta matkojen (Äänekoski ja Ylivieska) vuoksi aina hyllyttänyt mielestäni. Nyt kuitenkin lähihoitajakoulutus järjestettäisi tuossa kauppiksella työvoimakoulutuksena ja niinhän siinä kävi että hakukaavake tuli täytettyä-nyt jännittää!
9.4 on mahdollisesti pääsykokeet, 15 vain otetaan sitään :/ ja 22.4 koulutus jo alkaisi.
Jännitys on ihan sietämätön-odottaminen ei ole minun juttu.

Harrastusrintamallakin olisi ehkä karsinnan paikka, kun ideoita on LIIAN paljon ja sitten en saa mitään tehtyä ja sekin ahdistaa kun do-to listat vain kasvaa. Haaveena oli alkaa tuunailla, mutta sen unohdan tyysti-ei ole aikaa aloittaa mitään projekteja, kun ne ei koskaan mitään pikkujuttuja olisi.. Kesän tullen teen käsitöitä ulkona, ja kortteja askartelen sisällä.

 Pupujen massankasvatus toukokuun näyttelyitä varten on alkanut, ensikuun aikaan aloitan säännöllisen tassujen putsauksen ja ilmeisesti häkin pohjaratkaisua pitää miettiä uudelleen, kun epäilen ettei matot ole sopivin ratkaisu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti